کد مطلب: 138732
شانه خالي کردن ابتکار از بار مسئوليت
عوارض ريزگردها و گرد و غبار استان ها به ما ربطي ندارد
تاریخ انتشار : 1394/05/07
نمایش : 2065
ابتکار با ابيان اينکه بخشي از اين گردوغبارها کانون بين المللي و بخشي ديگر منشأ داخلي دارد، بيان کرد: اجراي طرح مقابله با منشاء داخلي ريزگردها برعهده سازمان جنگل ها و مراتع گذاشته شده و همچنين پيش بيني طوفان هاي گرد و غبار به عهده هواشناسي است.













به گزارش هفت چشمه، معصومه ابتکار رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور و معاون ريس جمهور در گفتگو اختصاصي با خبرنگار مشکات برين در خصوص مقابله با ريزگردها، اظهار کرد: در زمينه منشا خارجي ريزگردها با توجه به شرايط حاکم بر منطقه امکان برنامه ريزي نيست ولي از قبل تفاهم نامه و برنامه هايي در زمينه مقابله با اين پديده با کشور عراق داشتيم .

وي با اشاره به اينکه بخشي از اين گردوغبارها کانون بين المللي و بخشي ديگر منشأ داخلي دارد، افزود: در خصوص منشاء داخلي ريزگردها، مطالعه کانون هاي گرد و غبار داخل کشور در دست مطالعه است.

ابتکار ادامه داد: اجراي طرح مقابله با منشاء داخلي ريزگردها برعهده سازمان جنگل ها و مراتع گذاشته شده و همچنين پيش بيني طوفان هاي گرد و غبار به عهده هواشناسي است.

رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور گفت: تلاش است تا با همکاري بين بخشي يک برنامه ملي براي مقابله با ريزگردها با منشاء داخلي داشته باشيم.
ابتکار در خصوص سياست حمايتي دولت اعلام کرد: مديريت پسماندها و برنامه اجرايي و سياست مديريتي دولت براي شهرها و روستاها براساس مصوبه جديد دولت درنظر گرفته شده است.


انتهاي پيام/ف
 
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg